Sisteme de afișaj

Sistemele de afişaj reprezintă prezentarea vizuală a unor mesaje către consumatori și clienți.
Modalitatea prin care o companie se prezintă în faţa clienţilor săi este definitorie pentru poziţionarea corespunzătoare a acesteia. Orice expunere trebuie să se bazeze pe calitate, concizie şi simplitate.
Standurile Roll-up, Pop-up, structurile integrate şi sistemele de expunere pe care noi le punem la dispoziţie sunt dintre cele mai variate: de la soluţii clasice, portabile care permit crearea de configuraţii multiple până la confecţii sofisticate şi rafinate, menite să reprezinte ingeniozitatea clienţilor noştri .
Furnizăm o gamă completă de display-uri portabile și sisteme expoziționale cu aplicații în orice domeniu: târguri și expoziții, spații comerciale, showroom-uri, lansări de produse, conferințe, prezentări.
Sistemele de afișaj se remarcă prin caracteristici unice și calitate superioară ce asigură o expunere de lungă durată.

  • Placa gravata cu distantiere
  • Informare, direcționare, orientare

Sisteme de direcționare, orientare și informare

Profile aluminiu pentru sisteme de direcționare modulare, suporturi de nume, brelocuri, medalioane, ecusoane, signalistică hotelieră.

Sisteme display broșuri

Suport broșuri, dispenser pentru birou, menu holder, suport broșuri de perete.

Sisteme display luminoase

Totem luminos pentru postere, casete luminoase cu profil click iluminate cu led, rame indoor iluminate cu led.

Sisteme Pop-up

Suportul ideal de prezentare a unui mesaj publicitar de dimensiuni mari (înălţime – 2,3 m) în cadrul expoziţiilor, prezentărilor, diferitelor congrese etc. Imaginat ca un sistem pliabil de bare, stabil, se montează extrem de rapid, chiar şi de către o singură persoană, fără a utiliza unelte adiţionale, fiind disponibil în variantele drept şi curbat.

Sisteme Roll-up

Sistem de expunere roll up pentru materiale publicitare printate, fabricat din aluminiu eloxat de foarte bună calitate. Atunci când este închis, materialul publicitar printat se rulează și se depozitează în sistemul de aluminiu, fiind astfel protejat.

Sisteme display exterior

  • Info stand (Printul este protejat de o folie de pvc împotriva prafului, apei sau a factorilor mecanici. Când este pliat, poate fi păstrat în spatele uşilor sau în nişe de depozitare).
  • Panou plastic tip A (Panou dublu, pentru exterior, fabricat din plastic de foarte bună calitate, de culoare albă. Personalizarea sa se poate face fie prin aplicare de folii autoadezive printate, fie prin serigrafiere.)