Inscriptionari auto

Ajungând la mii de oameni în fiecare zi, brandingul vehiculelor și al flotei este un mod de promovare atât de mare impact cât și eficient din punctul de vedere al costurilor implicate.
Folosind cele mai recente tehnologii și materiale de înaltă calitate, un concept creativ simplu sau o idee de branding este transformat într-o operă de artă de calitate fără compromisuri, gata pentru a fi aplicat pe vehiculele clientilor.
Executăm inscripționări auto pentru orice tip de masini inclusiv pe mijloacele de transport public: autobuze, troleibuze, tramvaie.
Utilizăm diferite tipuri de folie în funcție de aplicație și durabilitatea solicitată de beneficiar.

Colantare mixtă

Inscripționarea vehiculului se realizează pe o anumită porțiune în funcție de cerințele clientului cu autocolant colorat cuterat, sau cu autocolant printat în policromie și laminat,iar datele de contact ale firmei, descrierea serviciilor oferite, sau alte informații necesare se aplica cu autocolant colorat cuterat.

Colantare totală cu autocolant printat policromie

Inscripționarea vehiculului pe toată suprafața acestuia cu autocolant cast polimeric printat în policromie și laminat pentru protecția printului.
Autocolantul cast este special conceput pentru colantări de autovehicule, acesta se mulează perfect pe suprafețe curbe, ondulații și nituri, asigurând aderența optimă și rezistența în timp.

Colantare totală cu autocolant color

Inscripționarea vehiculului pe toată suprafața acestuia cu autocolant color, dintr-o gamă largă de culori.
Puteți să schimbați culoarea vehiculului dumneavoastră, fără să cheltuiți sume mari pe vopsirea acestuia. Aplicând autocolant puteți să utilizați culorile brandului dvs, într-un mod ne destructiv, autocolantul putând fii dat jos cand nu mai aveți nevoie el , și se recuperează culoarea originală a mașinii.