Casete luminoase

Având un impact vizual mărit, sistemele de afișaj luminoase sunt o metodă foarte eficientă de promovare a brandului, având impact vizual mărit pe timp de zi, dar mai ales pe timp de noapte. În funcție de cerințele și necesitățile clienților noștri, putem să realizăm o gamă largă de casete luminoase. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile atât plastice cât și metalice iar închiderile sunt variate în funcție de aplicație (plăci acrilice, PVC, poliplan, alucobond).

Casetă luminoasă profil PVC sau Aluminiu

Aceste tipuri de casete luminoase pot  folosite atât în interior cât și pe exterior și sunt realizate din rame PVC sau Aluminiu și pot avea colțuridrepte sau rotunjite. Fața iluminată este din plexiglass inscripionat cu autocolant printat policromie și laminat pentru protecție, sau se poate aplica autocolant decupat. Iluminarea se realizează cu tuburi fluorescente sau led (module sau bandă). Casetele din PVC/aluminiu sunt limitate ca și dimensiune maximă la 3x2m, datorită dimensiunilor profi lelor pvc și al plăcii de plexiglass. Casetele pot fi simplă față (fața principală este paralelă cu peretele suport și este iluminat doar într-o parte) sau dublă față (au două fețe iluminate, perpendiculare pe peretele suport și sunt așezate în consolă pe fațade sau pe stâlpi, și sunt iluminate din ambele părți).

Casetă luminoasă Backlit

Casetele luminoase din backlit sunt structuri monolitice și reprezintă soluița ideală pentru reclame de dimensiuni foarte mari, fiind recomandate cu precădere pentru exterior.Aceste tipuri de casete sunt de regula realizate din structuri metalice sau din profile speciale de aluminiu pe care se tensionează materialul translucent flexibil denumit backlit. Iluminarea se face din interior cu neoane clasice sau leduri.

Casetă luminoasă alucobond

Casetele din alucobond sunt folosite când se dorește iluminarea textului sau a logoului și nu a intregii casete sau în cazul în care caseta are o formă atipică.Aceste tipuri de casete se realizează din alucobond routat, iar la interior au structură metalică, iluminarea se poate realiza cu tuburi neon clasice, tuburi spectrale sau leduri.

Aceste casete luminoase se pot organiza în două tipuri:
  • cu inscripționarea în interior, grafica fiind decupată din placa de bond iar la interiorul plăci se aplică plexiglass translucent alb sau diferite culori.
  • cu incripționare în exterior, volumetrie din plexic aplicată pe suprafața routată.